Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Whisky Festival Noord-Nederland in de Der Aa-kerk
Begin 24 Maart 2017 Vrijdag   (Volledige dag)
Einde 26 Maart 2017 Zondag  
Plaats Groningen
Omschrijving De Der Aa-kerk in de binnenstad van Groningen is van 24 tot en met 26 maart dé plek voor liefhebbers van whisky. Hier vindt dan de twaalfde editie van het Whisky Festival Noord-Nederland plaats. Het festival trekt traditioneel vele duizenden bezoekers naar de monumentale kerk.

Dagelijks zijn er verschillende proeverijen, zowel voor beginners als voor gevorderde whiskydrinkers. Voor de beginners is er een leerzame en zeer toegankelijke proeverij onder leiding van een ervaren spreker. Voor de wat meer gevorderde bezoekers zijn er een aantal zeer exclusieve proeverijen en voor de ‘verwende whiskyliefhebber’, zoals de organisatie het noemt, zijn er de befaamde VIP-arrangementen.

Het is inmiddels een traditie dat het festival wordt voorafgegaan door een speciaal Whiskydiner. Dit diner vindt plaats in Bistro ’t Gerecht.

www.wfnn.nl