Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Oktober Kindermaand: Groninger Museum
Begin 1 Oktober 2017 Zondag   12:00
Einde 31 Oktober 2017 Dinsdag   17:00
Plaats Groningen
Omschrijving Ga aan de slag met je eigen wapenbord tijdens Oktober Kindermaand! Eerst breng je een bezoekje aan de tentoonstellingen De Wereld in Huis, Aziatisch porselein ‚Äď Delfts aardewerk en Rijk in Groningen, vervolgens kun je in het atelier van het Groninger Museum je eigen wapenbord maken. Je kiest een eigen dier en object dat past bij je familie, die je vervolgens verwerkt in jouw eigen familiewapen.

Tijdens de herfstvakantie van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 16 uur. Aanmelden is niet nodig. Entree voor het Groninger Museum en bovenstaande workshop zijn voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar gratis.

Open atelier
Ben je creatief en ontdekkingslustig? Dan heb je geluk want de reguliere kinderactiviteiten gaan ook in de Oktober Kindermaand gewoon door! Elke zaterdag en zondag kun je in het atelier aan de slag gaan met een scala aan verschillende materialen of je maakt in oktober een leuke speurtocht door het Museum.

Het open atelier is elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de kinderactiviteiten op www.groningermuseum.nl/kinderen