Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Bijna 1000m2 ijsplezier op de ijsbaan op de Grote Markt
Begin 16 November 2017 Donderdag   (Volledige dag)
Einde 8 Januari 2018 Maandag  
Plaats Groningen
Omschrijving Ook dit jaar wordt de Grote Markt weer omgetoverd tot een mega ijsbaan! Vanaf 16 november kunnen jong en oud de ijzers weer onderbinden. De ijsbaan blijft staan tot en met 7 januari en daarmee kan er op de Grote Markt maar liefst 53 dagen achter elkaar naar hartenlust gezwierd en gezwaaid worden.

De ijsbaan blijft daarmee langer staan dan vorig jaar en dat is niet het enige verschil:
In totaal ligt er straks ruim 900 vierkante meter ijs, tegen 750 vierkante meter vorig jaar. Ook als het gaat om verlichting en versiersels wordt er deze editie extra uitgepakt.
De ijsbaan komt deels tegen de trappen van het VVV-kantoor te liggen, zodat er een echte tribune ontstaat. Een programma is nog niet bekend maar het staat vast dat er speciale activiteiten en evenementen voor kinderen, gezinnen en bedrijven worden georganiseerd. Evenals vorig jaar kunnen de schaatsers en de toeschouwers zich opwarmen in een verwarmd paviljoen.

De Grote Markt en de ijsbaan worden aangekleed rondom het thema ‚ÄėFrozen‚Äô.