Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Jonge Harten Theaterfestival
Begin 17 November 2017 Vrijdag   20:00
Einde 25 November 2017 Zaterdag   22:00
Plaats Groningen
Omschrijving Jonge theaterliefhebbers moeten vooral 17 tot en met 25 november in hun agenda noteren. Dan zijn zo ongeveer alle Groningse theaters het decor van het jaarlijkse Jonge Harten Festival.

Het theaterfestival voor de jonge theaterliefhebber, boordevol internationale topvoorstellingen, spannende performances, veel jong talent en allerlei extra's.

Festivalhart
Jonge Harten heeft zijn eigen festivalhart in de Oosterstraat 13a. Een café, restaurant, theater-, film- en popzaal in één. Elke avond is het café geopend en zijn er voorstellingen, films, installaties en muziekoptredens.

Jonge Harten heeft dit jaar naast de gewone voorstellingskaarten ook dagkaarten te koop. Met deze kaart kan iedereen onder de 30 jaar zeer voordelig verschillende voorstellingen en activiteiten op één avond bezoeken.

Het uitgebreide programma trekt elk jaar opnieuw zo’n 10.000 bezoekers. Jonge Harten vindt plaats in onder andere de Stadsschouwburg en het Grand Theatre, maar ook op bijzondere pop-up locaties in de stad.

Kijk voor meer informatie op www.jongeharten.nl.