Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Tentoonstelling World Press Photo
Begin 17 November 2017 Vrijdag   10:00
Einde 10 December 2017 Zondag   17:00
Plaats Groningen
Omschrijving Van vrijdag 17 november tot en met zondag 10 december is de World Press Photo-tentoonstelling wederom te zien in de Synagoge van Groningen in de Folkingestraat.

World Press Photo 17 is een intrigerende fototentoonstelling met de beste actuele persfoto‚Äôs uit de hele wereld. De tentoonstelling bestaat onder andere uit portretten, documentaireseries en nieuwsbeelden. World Press Photo maakt een selectie van de meest indringende, bijzondere en kwalitatief hoogwaardige beelden uit de visuele journalistiek van het afgelopen jaar. Fotografen uit de hele wereld hopen in de prijzen te vallen in de categorie√ęn natuur, sport, dagelijks leven, algemeen nieuws, mensen, hedendaagse kwesties, langetermijnprojecten en spotnieuws. De winnende nieuwsbeelden uit 2016 vormen samen de World Press Photo tentoonstelling van 2017.