Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel 200ste Adrillen Jaarmarkt Winschoten
Begin 12 November 2018 Maandag   9:00
Einde 12 November 2018 Maandag   17:00
Plaats Winschoten
Omschrijving De Allerheiligenmarkt in Winschoten, kortweg Adrillen, is de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen met veel kramen, kermis, muziek, theater en lekker eten.

Op 12 november staat het centrum van Winschoten weer volledig in het teken van de leukste en grootste jaarmarkt van het noorden: de Allerheiligenmarkt, kortweg Adrillen. Vanaf het Oldambtplein loopt de markt over de Venne helemaal door tot aan de Hema. Ruim 100 standhouders bieden een gevarieerd aanbod artikelen aan. Naast de markt zijn er ook nog heel veel andere activiteiten. Zo is er op het marktplein weer ruimte voor de traditionele kermis en zijn er tijdens de eerste marktdag verscheidene straattheater acts te bewonderen. Ook is er weer een gezellige hobbymarkt in Cultuurhuis de Klinker.

Diverse kramen vullen dan wederom de Venne en het Burg. Schönfeldplein tussen 9.00 en 17.00 uur en de winkels in het centrum van Winschoten zijn open tussen 13.00 en 18.00 uur. Vooraf aan de Adrillen is er de Allerheiligen kermis op het Marktplein van 31 oktober tot en met 5 november.