Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Kerstmarkt Bourtange
Begin 8 December 2018 Zaterdag   (Volledige dag)
Einde 8 December 2018 Zaterdag  
Plaats Bourtange
Omschrijving De Kerstmarkt in vestingstadje Bourtange is in de wijde omgeving een begrip. Duizenden lichtjes, sfeervolle kraampjes, elke dag artiesten en dat op een bijzonder, historisch marktplein: de kerstmarkt in Bourtange staat niet voor niets te boek als een van de mooiste van het Noorden.

De kerstmarkt vindt plaats in de weekenden van 8 en 15 december 2018.

Bourtange in kerstsferen, kerstbomen, verlichte bruggen en toegangswegen in de prachtige entourage van de historische vesting. Tijd voor de kerstmarkten in Bourtange, de mooiste kerstmarkt van het Noorden met bezoekers uit alle windstreken.

De kerstmarkt is in de wijde omgeving een begrip. Het mooiste en sfeervolste marktplein van Nederland is ieder jaar weer het decor voor een bijzondere kerstbelevenis. Naast de grote kerstboom op het marktplein zijn er duizenden lichtjes, artiesten, kindervermaak en heel veel kraampjes verspreid door de vesting met het meest uiteenlopende assortiment. Het ideale uitje voor kerstliefhebbers. Uiteraard ontbreekt de Gl√ľhwein en de warme chocolademelk niet. Beleef het mee op de gezellige kerstmarkt van de vesting Bourtange.