Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Help de vogels de winter door en maak een vogelsnack
Begin 20 Februari 2019 Woensdag   14:00
Einde 20 Februari 2019 Woensdag   17:00
Plaats Smeerling
Omschrijving Het is winter en wat is er leuker dan de vogels een handje helpen om hun kostje bij elkaar te scharrelen? Kom woensdagmiddag 20 februari 2019 naar Gasterij Natuurlijk Smeerling en maak samen met de boswachter een vette vogelsnack met heerlijke zaden en noten. Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten ontvangen je graag om 14.00 uur in de Gasterij in Smeerling. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

Pindakaas en dennenappel
Samen met vrijwilligers van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten maak je van een dennenappel met pindakaas de heerlijkste vogelsnack vol met noten en zaden. Leuk om thuis in je tuin op te hangen. De vogels zullen je dankbaar zijn, want niet alle vogels vertrekken naar het warme Zuiden. Sommige blijven in Nederland en hebben in de kou extra energie
nodig om warm te blijven. Help jij ze een handje?
Aanmelden en kosten
Heb je zin om mee te doen? De kosten voor deze activiteit bedragen ‚ā¨ 5,00 per kind inclusief een glas ranja met iets lekkers. De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf ¬Ī 5 jaar tot en met 10 jaar. Er is plek voor 20 kinderen, meld je snel aan want vol is vol! Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl.

Locatie
Je bent op woensdag 20 februari om 14.00 uur van harte welkom in Gasterij Natuurlijk Smeerling (Smeerling 15) vlakbij Vlagtwedde. De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur.
Ouders en begeleiders kunnen ondertussen bij het warme vuur van de Bullerjan kachel een lekker kopje koffie of thee drinken (eigen kosten) of een wandeling maken.