Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Wonen&Co de Beurs in Martiniplaza
Begin 14 Maart 2019 Donderdag   (Volledige dag)
Einde 17 Maart 2019 Zondag  
Plaats Groningen
Omschrijving Wonen&Co de Beurs is aantrekkelijk voor iedereen die inspiratie zoekt voor het huis en verschillende bijbehorende activiteiten. Voor elke doelgroep, jong, volwassen, geslacht, is er iets te beleven. Van proeverijen tot workshops en het bespreken van je vragen over een verandering in/aan je huis tot het ervaren van de vele mogelijkheden op het gebied van wonen.

Jaarlijks kiest Wonen&Co een centraal thema voor de woonbeurs. Dit jaar staat ‚ÄėSpice it up‚Äô centraal. Wonen&Co gaat hiermee in het vroege voorjaar voor een tikkeltje gewaagd, het brengt energie en staat vooral voor ‚Äėeigen‚Äô. Het thema is ook een flinke knipoog naar de it-kleur van 2019: spiced honey. Het kruidige honingbruin staat voor een combinatie van rust en elegantie versus energie en kracht.

De MartiniPlaza is in de week van 14 t/m 17 maart 2019 de locatie waar je moet zijn als je informatie, advies en inspiratie wilt opdoen over wonen, koken, slapen, badkamer, tuin en heel veel andere aanverwante onderwerpen. Dus ben je net op kamers of heb je net je eigen huisje en moet je alles nog inrichten? Kom langs en laat je inspireren. Ben je toe aan een totaal nieuwe look van je huis of weet je niet wat je moet doen met je tuin? Bezoek dan de beurs en laat je onderdompelen in alles wat mogelijk is.

Rond de 250 standhouders komen van heinde en verre, speciaal voor jou, om de MartiniPlaza voor vier dagen om te bouwen tot het woonwalhalla van het Noorden. Grote, bekende merken presenteren hun producten tot kleine ondernemingen die handgemaakte producten verkopen. Slenter langs de vele kraampjes waar je persoonlijk advies kan ontvangen van de standhouders, koop de leukste, mooiste en beste accessoires en wanna haves van het moment. Kom langs in het adviescafé waar je met al je vragen aan kunt komen. De adviseurs die gespecialiseerd zijn in o.a. architectuur, tuin, verbouw, inrichting en sfeer geven jou het beste advies, zodat jij je huis of tuin helemaal naar jouw idee ontwerpen kan. Of bezoek een van de vele presentaties van bekende, spraakmakende en enthousiaste sprekers die jou alles kunnen vertellen over hoe jouw huis de beste sfeer krijgt, wat je moet doen om die ene ruimte nou eens tot zijn recht te laten komen en welke kleuren en materialen kun je het beste gebruiken.