Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Zeldzaam mooie markt
Begin 7 Juli 2019 Zondag   11:00
Einde 7 Juli 2019 Zondag   17:00
Plaats Groningen
Omschrijving Ook in 2019 organiseert Zeldzaam Mooi weer drie Zeldzaam Mooi Markten op de Vismarkt in Groningen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Op maandag tweede Paasdag is de dertiende editie van de Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retroartikelen van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van oude plaatjes. Op de zeldzaam mooi markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Wanneer?
Zondag 7 juli 2019 en zondag 29 september 2019 van 11:00 tot 17:00 uur.