Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Groei & Bloei Fraeylema
Begin 22 April 2019 Maandag   11:00
Einde 22 April 2019 Maandag   17:00
Plaats Slochteren
Omschrijving Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer e.o. én de Fraeylemaborg in Slochteren organiseren in 2019 weer een Tuin en Lifestyle fair op het landgoed de Fraeylemaborg te Slochteren met een groot aantal geselecteerde standhouders. Het geheel ademt een sfeer van bloemen, tuin en groen, aangevuld met mooie woonaccessoires en lifestyle producten.

Voor deze gelegenheid wordt het terrein aangekleed met groen en bloemwerk, zodat het geheel er bloeiend en bijzonder uitziet en het geheel wordt opgeluisterd met sfeermuziek.

Een bezoek aan de Fair kan worden gecombineerd met een bezoek aan de Engelse Landschapstuin van de borg. Er is een wandeltocht uitgezet langs de vele stinzenplanten die in deze periode in bloei staan en ook de folies zijn open. Natuurlijk is de Borg te bezichtigen met zijn mooi en authentiek ingerichte kamers.

Entree: ‚ā¨ 6,00 p.p.
t/m 17 jaar gratis toegang.