Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Tocht om de Noord
Begin 28 September 2019 Zaterdag   9:00
Einde 29 September 2019 Zondag   17:00
Plaats Groningen
Omschrijving De ontdekkingstocht door Groningen met jaarlijks nieuwe thema‚Äôs, nieuwe culturele uitingen, nieuwe dorpen, nieuwe routes, nieuwe doorsteekjes! Altijd volgens de eerste 2 regels van het Gronings volkslied: Van lauwerszee tot dollard tou en van Drenthe tot aan ‚Äėt wad! Een culturele ontdekkingstocht, die de wandelaar jaar in jaar uit verrast met een nieuw Gronings avontuur!

De inspiratiebronnen van TodN zijn: de Groningse grond (Proeven), de Groningse geschiedenis (Voelen en beleven), de Groningse vergezichten (Zien), de Groningse gebouwen (Ruiken), de Groningse geluiden (Horen).

De centrale start- en finishplek is dit jaar in Veendam, hier wordt op beide dagen verzameld en gefinisht. Dit jaar loopt de route op hoofdlijnen van Lauwerszee tot Dollard tou, volgens de 1e regel van het Gronings volkslied.

Inschrijven voor de TodB.