Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
Originele afbeeldingVanaf 4 april heeft de provincie Groningen er een nieuw wandelpad bij van ruim 600 km, het Pronkjewailpad. De route door Westerwolde is ongeveer 75 kilometer langs o.a. klooster Ter Apel, Bourtange en Oudeschans.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBezoek de historische stad Bourtange, vestingstad uit de Middeleeuwen. Dicht in de buurt van de Duitse grens, in het mooie Westerwolde (Zuidoost Groningen) en op maar 10 minuten afstand van het park. Een uniek historisch kasteel dat zijn weerga niet kent. Het verleden en de toekomst gaan uitstekend samen in dit gezellige vestingstadje. In 1580 gaf Willem van Oranje het bevel om een ​​fort te bouwen op de zandrug in het Bourtanger moeras, op de grens van het moderne Duitsland.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingHeerlijk spelen voor kinderen in de speeltuinen van Emslandermeer. Lekker ravotten, spelen, rennen, klauteren, glijden op de nieuwe toestellen voor de jongste bezoekers van het park. Ook zijn er nieuwe picknickbanken geplaatst.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingGroningen is echt een prachtig natuurgebied om doorheen te rijden. Heerlijk de omgeving verkennen en mooie toertochten met de cabrio maken. Het dak van uw cabrio kan eraf en dan Ă©Ă©n zijn met de natuur. Via veel binnendoorweggetjes met het liefst zo min mogelijk verkeer op de weg. Af en toe even uitstappen en genieten van mooie bezienswaardigheden, leuke uitspanningen, restaurants of van een heerlijke lunch op een mooi terras. Groningen en met name de streek Westerwolde is opvallend bosrijk. Proef en voel Groningen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingLekker zwemmen op de zwemstranden op het park. Uitgerust met picknicktafels dus ook voor een barbecue zeer geschikt en natuurlijk ook om een balletje te slaan of om zomaar lekker te zonnen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingJeu de boules is een behendigheidsspel en vooral erg populair in Frankrijk. Maar ook hier op Emslandermeer is het lekker ontspannen op de jeu de boules baan voor jong en oud.
  Druk artikel af Verstuur artikel

RESERVERING
De reserveringsbevestiging c.q. factuur wordt 1 week na aanvraag van de reservering toegezonden per mail of post.
Deze reserveringsbevestiging is het bewijs van boeking.

BETALING
Na ontvangst van de factuur dient u binnen 2 weken 50% van het factuurbedrag te betalen, het restant uiterlijk 6 weken voor aankomst. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. Er komt dan geen aparte bevestiging meer.
Boekt u binnen 6 weken voor aankomst, dan dient u het gehele bedrag ineens te voldoen.

AANKOMST- EN VERTREKTIJDEN
Een weekend is van vrijdag tot maandag, een midweek van maandag tot vrijdag en een week van vrijdag tot vrijdag.
Op aanvraag is het ook mogelijk een week van maandag tot maandag te reserveren. Op de aankomstdag kunt u vanaf 15.00 uur in de bungalow. Op de vertrekdag kunt u tot 10.00 uur in de bungalow verblijven.

ANNULERINGEN
In het geval u de reservering wilt annuleren, bent u een gedeelte van de huursom verschuldigd.
Dit is afhankelijk van het tijdstip van annulering:
Bij annulering tot 3 maanden voor de aanvangsdatum 15% van de huursom
Bij annulering tot 2 maanden voor de aanvangsdatum 50% van de huursom
Bij annulering tot 1 maand voor de aanvangsdatum 75% van de huursom
Bij annulering korten dan 1 maand voor de aanvangsdatum 90% van de huursom
Bij annulering op of na de aanvangsdatum 100% van de huursom
U kunt uw reservering uitsluitend schriftelijk annuleren.

ANNULERINGSVERZEKERING
Wij raden u aan deel te nemen aan de annuleringsverzekering. Dat voorkomt narigheid als er onverhoopt een beroep op moet worden gedaan.

HUISDIEREN
Per bungalow is maximaal 1 huisdier toegestaan indien de bungalow dat toelaat. Vlooienbanden zijn voor honden en katten verplicht en op het park dient uw huisdier aan de lijn te worden gehouden.

WAARBORGSOM
Wij kunnen van u bij aankomst een waarborgsom verlangen tot € 350,00 per bungalow. De borg wordt gerestitueerd indien u de accommodatie naar behoren achterlaat.
Eventuele aanspraken op schadevergoeding worden door deze restitutie niet tenietgedaan.

GROEPEN
Gezien het familiekarakter en de rust op het park zijn groepen (jongeren) niet toegestaan. Bij reservering voor een aantal personen die tezamen als een groep kunnen worden aangemerkt zijn wij gerechtigd bij aankomst de toegang tot de door u gereserveerde bungalow(s) te weigeren.

AANSPRAKELIJKHEID
Wij zijn niet aansprakelijk voor:
Schade en/of letsel, ontstaan tijdens het verblijf op het park, ongeacht de oorzaak daarvan.
Mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen.
Onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.
De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen, die uit de reservering en het verblijf voortvloeien, zowel van hemzelf alsmede van alle aangemelde personen en/of bezoekers.
De huurder dient als een goed huisvader voor de bungalow zorg te dragen. Hieronder wordt verstaan dat de huurder verplicht is de bungalow alsmede de inventaris zorgvuldig te gebruiken en te bewaken. In het geval dat de bungalow is voorzien van een buitenspa-jacuzzi, dan is het gebruik hiervan alleen toegestaan conform de gebruiksregels en de handleiding van de buitenspa-jacuzzi. Afschriften daarvan worden aan de huurder verstrekt.
De huurder is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de bungalow. Vermissing van inventaris dan wel beschadiging aan de bungalow of de inventaris dient direct door de huurder te worden afgerekend.
Door Bungalowpark Emslandermeer wordt, tenzij dit met opzet en/of grove schuld van (medewerkers) van Bungalowpark Emslandermeer is te wijten, geen aansprakelijkheid aanvaard voor:
verlies, diefstal, schade of ongevallen veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van een verblijf in Bungalowpark Emslandermeer;
het onklaar geraken of eventueel buiten werking stellen van technische apparaten in en om de bungalow.
Bungalowpark Emslandermeer behoudt zich het recht voor noodzakelijk onderhoud te plegen aan de bungalow alsmede de overige faciliteiten. In het geval dat de werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens het verblijf van de huurder dan heeft de huurder geen recht op enige vergoeding. Het onderhoud zal uitsluitend geschieden om Bungalowpark Emslandermeer optimaal te laten functioneren.

HUUROVEREENKOMST BIJ BUNGALOWS MET VAARTUIGEN
Een origineel exemplaar van de “Huurovereenkomst voor vaartuigen” met bijbehorende voorwaarden en gebruiksregels worden verstrekt aan de huurder bij de reservering en moet worden ondertekend bij aankomst.

ALGEMEEN VOORBEHOUD
Afwijkingen in de beschrijving van de accommodaties zijn mogelijk. Kennelijke drukfouten en vergissingen binden ons niet. Op alle prijzen in onze prijslijsten zijn wijzigingen voorbehouden.

ROOKVRIJE EN HUISDIERVRIJE BUNGALOWS
Er zijn bungalows die wij als rookvrij of huisdiervrij verhuren. Helaas kunnen wij u geen garantie geven dat er in deze bungalows nooit huisdieren zijn geweest of gerookt is, omdat een sluitende controle hierop niet mogelijk is.

BUNGALOWPARK EMSLANDERMEER
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Reserveringen 038-38 56 300
www.bungalowpark-emslandermeer.nl
info@bungalowpark-emslandermeer.nl
  Druk artikel af Verstuur artikel

Vooral in de herfst- en wintermaanden is het heerlijk toeven in de bungalows met Finse sauna, zonnehemel, regendouche, buitenspa etc. Volop luxe en ontspanning op uw welverdiende vakantie.

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel


Hieronder ziet u de plattegrond van Bungalowpark Emslandermeer. U kunt de jpg onderaan deze pagina ook aanklikken om het gebied beter te bekijken of uit te printen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

  Druk artikel af Verstuur artikel


Emslandermeer, gelegen bij Vlagtwedde in het prachtige Zuid-Oost Groningen, tussen Drenthe en Duitsland! De ongerepte schoonheid van de natuur, het comfort van schitterende bungalows aan water of bos, de onbegrensde mogelijkheden om te ontspannen en actief bezig te zijn, maakt dat dit een perfecte stek is voor fietsers, zie o.a. de twee-landenroute, wandelaars, golfers, watersporters, vissers, cultuursnuivers, rustzoekers. Kortom: Emslandermeer is het overtreffend gevoel van luxe, ruimte en rust in een prachtige natuur.

Parkomschrijving

Emslandermeer is gelegen aan de rand van Vlagtwedde in Zuid-Oost Groningen, tussen Drenthe en het Duitse Emsland met kronkelende wegen, heide, bossen, en stoere vergezichten. Het park kenmerkt zich door zijn prachtige binnenmeer, welke zich uitstekend leent voor zwemmen of varen en een open vaarverbinding via het Ruiten AA kanaal. In de prachtige ongerepte natuur van Emslandermeer kunt u heerlijk tot rust komen of juist actief bezig zijn. Ook is de directe omgeving bosrijk en uitermate geschikt voor mooie wandeltochten.
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding


Accommodaties

Emslandermeer beschikt over zeer luxe en comfortabele, 2 tot 20-persoons bungalows met luxe wellness, Finse sauna, buitenspa, toerboot o.a. Whaly en Hanzeschouw om uit te rusten of actief bezig te zijn met wandelen, fietsen, zwemmen, mountainbiken, golfen, varen, vissen, paardrijden etc. en die direct aan het bos of water gelegen zijn. Door de rust en omgeving krijgt u als vanzelf het welbekende vakantiegevoel. Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig, die een verblijf voor jong en oud compleet zullen maken. Bij onze bungalows gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs met o.a. glijbaan, 25 meterbad, recreatie- en kinderbad.

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding


Omgeving

Emslandermeer ligt op een steenworp afstand van het oude vestingdorpje Bourtange, een absolute aanrader voor een historisch dagje uit. U vindt er diverse bezienswaardigheden en bovendien worden er in het zomerseizoen historische evenementen georganiseerd. Of breng een bezoek aan het altijd succes verzekerde dierenpark Wildlands Zoo in Emmen, op slechts drie kwartier rijden vanaf Emslandermeer. Westerwolde, Oldambt en het aangrenzende Drenthe en Duitse Emsland hebben heel veel te bieden. Groningen heeft een uniek waterrijk natuurgebied en biedt allerlei mogelijkheden voor de wandelaar, zoals Zuidlaardermeergebied, het Paterswoldemeer en het Leekstermeer. Populaire plaatsen in de provincie Groningen zijn de hoofdstad Groningen, Winschoten, Delfzijl en Appingedam. De provincie ligt in het noordoosten van Nederland, aan de Waddenzee. Op het Groninger waddengebied worden af en toe wadlooptochten georganiseerd. Op de meren worden diverse watersporten beoefend. Er zijn diverse recreatiestranden aan meren en plassen. Kortom, onbegrensde activiteits- en ontspanningsmogelijkheden op bungalowpark Emslandermeer.

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding


Op en om Bungalowpark Emslandermeer kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten:


 • Subtropisch zwembad met verwarmd binnenbad, peuterbad en 25 meterbad, glijbaan. Voor parkgasten is de toegang gratis
 • Drie speelweides, een voetbal-/volleybalveld, een speelbos en strandjes
 • Het binnenmeer is geschikt zwemwater en wordt door de provincie op kwaliteit gecontroleerd
 • De omringende vaart heeft een open vaarverbinding met het Ruiten AA-kanaal
 • Golf & Country Club Westerwolde met:
 • 9 holes golfbaan
 • Drivingrange,
 • Puttinggreen
 • Oefenholes
 • Tennisbanen zand ingestrooide kunstgrasbanen
 • Kanohuur
 • Minigolf bij restaurant Roegh
 • Vismogelijkheden: vispas voor het binnenmeer € 6,00 p.p.p.d.
 • EetcafĂ© Roegh met terras
 • Snackbar Greens Corner
 • Jachthaven
 • Trailerhelling
 • Wasserette

In het dorp, op loopafstand o.a.

Veendam, 20 minuten rijden

 • Subtropisch zwemparadijs Tropiqua
 • Veenkoloniaal museum
 • Winkelgebied

Winschoten, 15 minuten rijden

 • Trein- en busstation
 • Grote winkelplaats

Directe omgeving of in Groningen.

 • Museum Stoomgemaal - Groningen
 • Zeehondencrèche Pieterburen
 • Muzeeaquarium Delfzijl
 • Groninger Museum
 • Nederlands Stripmuseum - Groningen
 • Attraktiepark Sprookjeshof - Zuidlaren
 • Klooster Ter Apel
 • Vesting Bourtange
 • Groninger Borgen
 • Molens in Groningen
 • Martinitoren Groningen
 • Lauwersoog - De Marne
 • Museumspoorlijn S*T*A*R - Stadskanaal
 • Infoversum
 • De Sikkepit Vestingboerderij
 • Theeschenkerij De Noordmee
 • Watertoren Stadskanaal
 • Radio- en speelgoedmuseum
 • Streekhistorisch Centrum
 • Manege De Wolverlei en Rijvereniging De Woudruiters
 • Westerwoldse Struunroutes
 • Roesd
 • Oudeschans Museum en Vesting
 • Klokkengieterijmuseum Heiligerlee
 • Fontana Bad Nieuweschans
 • Rondvaart door Groningen
 • Hoogeland Openluchtmuseum Warffum
 • Wonderwereld
 • Partycentrum Rendering
 • Museum Restaurant Slaait`nhoes
 • 2D en 3D karikaturen
 • Goudsmederij "34" karaat
 • Fungolf/klompengolf/boerengolf
 • Streekmuseum De Oude Wolden
 • Familiepark Nienoord
 • Hortus Haren
 • Museum Musica
 • Noorderzon Theater Festival
 • De Burcht - Wedde

Drenthe en omgeving, op ongeveer 30 minuten tot een uur.

 • Borger Hunebedden
 • Attractiepark Drouwenerzand
 • Sportlandgoed Fun & Sports
 • TT Circuit Assen
 • Indoorski Assen
 • Parapenten in Drenthe
 • Outdoorpoint
 • Speelgoedmuseum Kinderwereld
 • Planetron Cinedome
 • Wildlands Zoo Emmen
 • Indoor speelparadijs Coevorden
 • Orvelte
 • Bricksart
 • Geopark De Hondsrug
 • Tuinen Mien Ruys
 • Kamp Westerbork
 • Wild Bijzonder vissen
 • Exloo
 • Industrieel Smalspoor Museum Erica
 • Stedelijk Museum Coevorden
 • Veenpark Bij Emmen
 • Keramiektuinen
 • Etstoeldag
 • Rijk der Kabouters

Duitsland, op ongeveer 10 minuten tot een uur.

 • WaterskieĂ«n Heede
 • Meijer Werf - Papenburg
 • Schloss Dankern
 • Meppen Funpark
 • Landesgartenschau - Papenburg
 • Ost-Friesland
  Druk artikel af Verstuur artikel


Originele afbeeldingGrenzend aan Bungalowpark Emslandermeer ligt de Golfbaan van de Golf & Country Club Westerwolde. Een 9 holes baan met een drivingrange, puttinggreen en oefenholes en 2 zand ingestrooide kunstgras tennisbanen.

Greenfee € 35,00Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding


Golfen in Duitsland

Vlakbij Vlagtwedde liggen geweldige 18-holes golfbanen. Voor liefhebbers een eldorado en zeer de moeite waard om te proberen. De banen in Papenburg, Haren en Lingen zijn gastvrij. De banen zijn chique, maar er heerst een casual sfeer.
Papenburg Golfclub Gutshof www.golfclub-gutshof.de.
Haren: Golfclub Gut DĂĽnenburg www.gut-dueneburg.de.
Lingen : Golfclub Emstal www.gc-emstal.de.


Originele afbeelding


Golfen in Groningen en Drenthe

Nog meer uitdaging en variatie vindt u op de 18-holes banen in Veendam, Glimmen, Gasselte en Assen.
Ook op deze banen zijn greenfee-spelers welkom.
Veendam: Golfclub De Compagnie www.golfclubveendam.nl.
Glimmen: Noord-Nederlandse Golf & Countryclub: www.nngcc.nl.
Gasselte: Golfclub de Semslanden: www.desemslanden.nl.
Assen: Drentse Golf en Countryclub: www.dgcc.nl.

Golfvakantie op Emslandermeer

Met 8 fantastische banen om de hoek (maximaal 45 minuten rijden) is een Golfvakantie op Emslandermeer een aanrader. Speelervaring opdoen op de Duitse banen zal u verrassen en doen terugkeren met vrienden en/of familie. We helpen u graag met het boeken van een voor u geschikte vakantiebungalow.
Ook voor groepjes en clubs een uitstekende bestemming.Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding


Tennisbanen
Het hele jaar twee mooie kunststof banen te huur voor gasten van Bungalowpark Emslandermeer.

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBungalowpark Emslandermeer is een uitstekende “stek” voor een heerlijke visvakantie. Een groot aantal van onze vakantiebungalows ligt aan het water en heeft een privé vissteiger. De onderstaande foto`s van de karpervangst zijn dan ook allemaal op het park genomen! Voor vissen in het binnenmeer is een dagvergunning nodig à € 6,00 voor max. 4 hengels (te koop aan de Laan van Westerwolde 15). Voor vissen in het kanaal is een gewone vispas voldoende. Begin februari 2019 zijn er vele soorten karpers uitgezet, zodat er dit visseizoen veel vis gevangen kan worden. De gevarieerde visstand is hiermee weer bovengemiddeld en garandeert een succesvolle visvangst. Ook begin 2020 worden er weer karpers uitgezet. Wij wensen u veel hengelplezier en een goede visvangst.

De plaatselijke gespecialiseerde hengelsportwinkel van Hoorn helpt u graag aan aas en advies. Ook kunt u hier terecht voor de verplichte onthaakmat, schepnet, vispassen, dag- en weekvergunningen. Wilhelminastraat 16, www.vanhoorn-vlagtwedde.nl

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeelding

  Druk artikel af Verstuur artikel