Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
Nieuws > Feest op de Martinitoren Groningen
Feest op de Martinitoren Groningen
Originele afbeeldingBeklim de Martinitoren in Groningen en combineer het met een mooie dag in de stad Groningen. De Martinitoren is het afgelopen jaar in ere hersteld.

Eeen klim naar boven is dankzij de gloednieuwe filmzaal en informatieborden nu nog meer de moeite waard. In het weekend van 21 juni wordt de Martinitoren met diverse activiteiten heropend.

Programma
Vooraf
Vanaf dinsdag 11 juni kun je een gouden ticket winnen voor een speciale all-acces tour in de toren. Deze tour leidt je langs plekken waar normaal niemand komt. Winnen? Elke dag staat er een Martinitoren verstopt in een winkel of bedrijf in de stad. Check de instagram van UIT Groningen om te zien om welke winkel het gaat. Winnaars kunnen zich hier melden.

Vrijdag 21 juni
16.00 uur: Officiële opening met genodigden. Iedereen die zin heeft kan vanaf half 5 meezingen met het Grönnings Laid op de Grote Markt.

18.00 - 22.00 uur: De Martinitoren is gratis te beklimmen. Reserveer van te voren je plek. Er kunnen maar een beperkt aantal mensen tegelijk op de toren.

22.00 uur: All-access tour voor de winnaars van een gouden ticket.

Zaterdag 22 juni
5.00 uur: Gratis Yogales op de toren bij zonsopgang. VOL!

6.30 uur: Gratis Yogales op de toren, achter het uurwerk. Reserveer hier je plek. Er is ruimte voor 20 man max.

10.00 uur: Alle Maartens, Marts, Martins, Marta's, Maarten's, Tini’s, Martini’s verzamelen! Ben jij een naamgenoot van de toren? Dan zorgen wij voor een bijzondere klim! Aanmelden kan niet meer. Deze activiteit zit vol.

11.00 uur: Tour voor alle Groningers die nog nooit de toren op zijn geweest. Wij zorgen voor een extra bijzondere ervaring. Reserveer van te voren je plek.

12.00 - 18.00 uur: Je mag gratis de toren op. Toegangsmuntjes kun je zelf halen onderin de toren.

15.00 uur: De beiaardier speelt liedjes op verzoek. Vraag je lied aan via de jukebox op de Grote Markt.

18.00 – 22.00 uur: De Martinitoren is gratis te beklimmen. Reserveer van te voren je plek.

Zondag 23 juni
Je kunt de Martinitoren beklimmen op de reguliere tijden voor €3,00 voor volwassenen, €2,00 voor kinderen. Muntjes zijn af te halen bij de VVV op de Grote Markt.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen