Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Emslandermeer Lastminutes Emslandermeer Reserveren Emslandermeer Mountainbiken Emslandermeer Golfen Emslandermeer Wandelen Emslandermeer
Nieuws > Lentemarkt Bourtange
Lentemarkt Bourtange
Originele afbeeldingDe voorjaarsmarkt van Bourtange op 13 en 14 april is een gezellige buitenmarkt op en rond het historische Marktplein van Bourtange met een gevarieerd aanbod aan marktkramen.

Wat is er te doen
Op het Marktplein treedt op zaterdag de Keltische band Fath op. Op zondag wordt het podium gevuld door The Assassenachs. Het is heerlijk vertoeven op één van de terrassen. Ook kunt u Vestingboerderij de Sikkepit bezoeken, waar u vanuit een kano de buitenkant van de vesting kunt ontdekken. Nieuw is het atelier en de winkel van Royal Goedewaagen, loop ook hier gerust eens binnen. Op zondagmiddag verzorgt het exercitiepeloton Bourtange een demonstratie kanonschieten. Voor de kinderen is een een kinderplein aanwezig!

Waar
In de Vesting van Bourtange.
Zaterdag: 11.00 tot 18.00 uur
Zondag: 11.00 tot 18.00 uur

Meer info
Entree voor de markt bedraagt ‚ā¨ 2,50 per persoon, kinderen tot 6 jaar zijn gratis.
Entree markt en toegang tot alle musea bedraagt ‚ā¨ 8,50, kinderen ‚ā¨ 4.50. Ook zijn er voordelige gezinskaarten verkrijgbaar.
Parkeren is Gratis. Volg de borden P Bourtange.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen