Beleef het wandelweekend vanuit een comfortabele vakantiebungalow!
Originele afbeeldingKom Westerwolde ontdekken tijdens het Westerwolde Wandelweekend dat jaarlijks wordt gehouden in juni, dit jaar op 22 en 23 juni. Boek na de "lees meer" uw arrangement.
Startlocatie zal dit jaar bij Partycentrum De Meet, Dorpsplein 6, 9695 DA te Bellingwolde zijn.

Zaterdag is de struin- en theaterdag met een route van 10 kilometer. De route wordt ’s avonds vanaf 17.30 uur gelopen. Theater, muziek en verhalen in de bijzondere sfeer van de avonduren.

Zondag is de wandeldag met een route van 12,5 en 25 kilometer vanuit Bellingwolde. Lekker wandelen en genieten van de omgeving. Voor beide routes geldt dat er ongeveer halverwege een rustpunt is. Een plek waar het aangenaam verpozen is, de mogelijkheid voor een natje en droogje, toiletten, enz.

U kunt één of twee dagen komen wandelen.

Kosten van deelname:
Zaterdag € 6,00 p.p.
Zondag € 4,00 p.p.
Zaterdag en zondag € 9,00 p.p.

Veendiepplassen
Eén van de mooie plekjes in dit stukje Westerwolde is natuurlijk het gebied rondom de Veendiepplassen. Deze ontbreekt dan ook zeker niet dit weekend. Op de zaterdag zullen diverse activiteiten rondom deze plassen plaatsvinden. Deze plassen zijn door zandwinning ontstaan. Samen met het naastgelegen kanaal het Veendiep, een strook gemengd bos, struikgewas en graslanden vormen de plassen een natuurgebied: Het Veendiep.

Inschrijven kan op Westerwolde wandelweekend.