Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

Laatste informatie over het coronavirus

Algemene informatie

Maatregelen op het park

Vakantie vieren is waar je zin in hebt. Tegelijk hebben we ook te maken met het coronavirus. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de vakantieverblijven én bij de faciliteiten die open zijn besteden we extra aandacht aan hygiëne. Ook maken we je attent op onze regels voor een veilig verblijf.

Je vakantie omboeken of wijzigen

Door de huidige coronamaatregelen kunnen je vakantieplannen veranderen. Heel vervelend. Uiteraard hebben we omboekmogelijkheid. Hiermee verandert je vakantie gewoon met je mee. Vaak is een kleine wijziging genoeg om jouw vakantie aangepast, of in de toekomst toch door te laten gaan. Vaak is omboeken niet nodig. Een kleine wijziging kan al voldoende zijn om de vakantie wel door te laten gaan.

Coronapakket

Fijn en vertrouwd op vakantie in Corona tijd. Wij doen er alles aan om uw comfortabel en veilig op vakantie te laten gaan, zo maken we in uw bungalow extra schoon o.a. alle contact zaken zoals deurkrukken, lichtknopjes e.d.

Indien gewenst kunt u ook contact loos aankomen, wij zorgen dan dat u zonder onze hostess-gastenservice direct kunt aankomen in uw bungalow. (graag aangeven bij boeking), uw sleutel is dan aanwezig in uw Bungalow. Wij verwelkomen u graag op ons park ook in deze bijzondere tijd.


Op vakantie in Nederland

Reizen binnen Nederland

U kunt overal in Nederland op vakantie. Reis op de plek waar u bent zo min mogelijk. Er zijn geen extra beperkingen voor regio’s waar het aantal besmettingen hoger is. Door op minder plekken te komen, is er minder contact met anderen. Zo kan het virus zich minder snel verspreiden.

Op vakantie in hotels, vakantieparken en campings

Kan ik met meerdere gezinnen in een vakantiehuis of hotelkamer in Nederland?

Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 2 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan 2 personen (m.u.v. eigen huishouding) een vakantiewoning of kamer te huren of te verhuren.

Je mag met andere gasten in dezelfde woning verblijven. Wanneer zij geen deel uitmaken van jouw huishouden geldt een beperking tot 2 personen van 13 jaar of ouder. Een ander gezin met 4 kinderen die 12 of jonger zijn, zijn dus welkom.

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2020