Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Restaurants en Terrassen

Das Arkadenhaus

Das Arkadenhaus

In Das Arkadenhaus in Papenburg op 35 minuten autorijden direct tegenover het stadhuis en het museumschip is ook Eiscafé Giovanni L. gevestigd. Bijzonder aan te bevelen! Naast restaurant is dit pand ook een hotel. Het lijkt op een historisch gebouw maar het werd pas gebouwd in 2014. Formule lijkt een beetje op die van La Place maar er is ook een gedeelte waar je alleen 'Kaffee mit Kuchen' kunt nuttigen.

Fischhaus Smutje

Fischhaus Smutje

Fischhaus Smutje in Papenburg is een typisch Duits visrestaurant met vriendelijke prijzen. Schuin tegenover de oude werf in Papenburg nodigt dit restaurant uit tot verpozen. Alles vers geserveerd en snel - zoals het moet zijn. Een prachtig restaurant dat een bezoek zeker waard is op 35 minuten autorijden.

Restaurant Bosporus

Restaurant Bosporus

In restaurant Bosporus in Papenburg op 35 minuten autorijden kunt u rustig achterover leunen en zich heerlijk laten verwennen door de chef. Vele soorten voedsel, vanaf centraal Europees naar lokaal. Allerlei gerechten zijn erg lekker en waar voor je geld, met een leuke sfeer.

Restaurant Hafenbar

Restaurant Hafenbar

Een leuk internationaal, hip restaurant met moderne inrichting met gerechten zoals pasta’s, vis, vlees maar ook pizza’s aan de waterfrontontwikkeling in Leer, direct tegenover de Altstadt op zo`n 35 minuten rijden. Via de brug loopt u zo de oude karakteristieke binnenstad in. Prijzen voor een hoofdgerecht ongeveer € 20,--. Maar ook een hippe plek om even een drankje op de dag of in de avond te nuttigen.

Wok-inn Asia in Leer

Wok-inn Asia in Leer

Ook te vinden in het waterfrontgebied bij Leer een Asian Wok-inn van uitstekende kwaliteit. Ideaal te combineren met een bezoek aan Leer. Op 35 minuten autorijden van Vlagtwedde.

Restaurant Zur Waage und Börse

Restaurant Zur Waage und Börse

Verder nog in Leer te vinden, een klassiek restaurant in een historisch pand aan de haven op 35 autominuten, Restaurant Zur Waage und Börse. Een klassiek restaurant met vlees- & visgerechten in een mooie atmosfeer. Vroeger werden hier de ladingen van de schepen gewogen. Prijzen voor een hoofdgerecht € 20 tot €25,00.

Gasthof Prangen

Gasthof Prangen, net over de grens, bij de buren

Dit Gasthof in Rhede op maar 15 autominuten afstand, biedt een uitstekende keuken tegen zeer betaalbare prijzen, tomatensoep € 4,00, hoofdgerecht vlees of vis vanaf € 9,50 en natuurlijk de echte Duitse Riesen Schnitzel.

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2024