Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Restaurants en Terrassen

Theetuin MoeNieks

MoeNieks

MoeNieks, is een toeristisch Rust Punt in Westerwolde. Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met daarbij bijvoorbeeld een gebakje. Ook voor een lekkere lunch of soepje kun je hier terecht. Alles is vers klaargemaakt met verse ingrediënten volgens het seizoensaanbod. Alles wordt klaargemaakt met zoveel mogelijk groenten en fruit uit eigen tuin en wat ze zelf niet hebben, halen ze uit de buurt.

Restaurant Roegh

Restaurant Roegh (voorheen Greens)

Direct naast Emslandermeer, in de streek Westerwolde is er een leuk, stoer en modern restaurantje gevestigd, grenzend aan de golfbaan, lunch- en dinerkaart, ruim parkeren. Bij Eetcafé Restaurant Roegh kunt u genieten van rust en natuur en van heerlijk eten.

De Sultan

De Sultan

Laat u verrassen door dit Turkse specialiteitenrestaurant. Naast spiezen en kebabs worden hier heerlijke traditionele Turkse vlees- en visgerechten geserveerd. Zie De Sultan.

Wokkytaria

Wokkytaria

Zowel een snackbar als een Aziatische wok, de Wokkytaria aan de Schoolstraat in Vlagtwedde. Ideaal voor een snelle hap.

Pannenkoekenboerderij Vlagtwedde

Pannenkoekenboerderij Vlagtwedde

Aan het begin van het dorp Vlagtwedde is pannenkoekenboerderij Vlagtwedde te vinden met speelhoekjes binnen en buiten voor kinderen. Zie Pannenkoekenboerderij Vlagtwedde.

Restaurant Peking Vlagtwedde

Restaurant Peking Vlagtwedde

Restaurant Peking is van maandag t/m donderdag vanaf 16.00 uur geopend en in het weekend met een lopend buffet. Dit wordt samen met uw familie, personeel, vrienden of kennissen, voor welke feestelijke gebeurtenis dan ook, met Peking een gegarandeerd succes! Wilt u op uw verjaardag familie, vrienden en kennissen eens verwennen met heerlijke Chinees-Indische maaltijden? Zij bezorgen het “lopend buffet”, warm gehouden, ook bij u aan huis!

Restaria Westerwolde

Restaria Westerwolde

Restaria Westerwolde neemt de verantwoordelijkheid om bewust te kiezen voor producten met een Beter Leven-keurmerk, zonder de consument daar meer voor te laten betalen. We willen de achtergrond kunnen vertellen van onze producten en weten waar onze producten vandaan komen. Zo zijn onze Hereford hamburgers van 100% scharrelrundvlees en werken we met lokale leveranciers, zodat U van bron tot bord weet waar uw overheerlijke gerechten vandaan komen!

Brasserie De Kurk

BELEVINGS-BRASSERIE DE KURK

13 km van Emslandermeer (in Bellingwolde), is belevings-brasserie De Kurk te vinden. Voor een lekker wijntje, cappuccino of een dagvers broodje met vers belegde producten, moet u zijn bij Belevings-Brasserie De Kurk

Restaurant Hermans Dijkstra

Restaurant Hermans Dijkstra

Een echt Groningse herenboerderij met o.a. opkamerrestaurant inclusief rondleiding door de boerderij met bedstedes, keuken met dienstbodes en personeel, zondagse pronkkamer en een oprijlaan zo ver als je kunt kijken. Heerlijk 3 gangen menu € 34,50 inclusief rondleiding. Een aanrader op 20 minuten van Emslandermeer

Gon’s Theetoentje

Gon’s Theetoentje

Aan de zuidkant van het mooie dorp Sellingen en met uitzicht op een prachtig natuurgebied vindt u Gon`s theetoentje. Het esdorpenlandschap aan de boorden van het beekje Ruiten-Aa biedt u bij Sellingen veel bos en heide. Niet voor niets is Sellingen het toeristisch hart van de streek Westerwolde. Hier kunt u niet alleen fijn fietsen, maar ook lopend door de natuur zwerven. Tijdens het rustpunt op het terras waar u kunt genieten van een heerlijk kopje thee, koffie of een ander drankje kunt u uw elektrische fiets gratis opladen.

Hotel Boschhuis

Hotel Boschhuis

Hotel Boschhuis is een hotel-restaurant dat in de bossen ten noordoosten van Ter Apel ligt. Verscholen tussen groen en als eindpunt van een eeuwenoude beukenlaan. Ooit begonnen als bier-en brouwhuis t.b.v. het middeleeuws Klooster Ter Apel uit 1465 dat er tegenover ligt. Al meer dan 100 jaar een gastvrij adres voor reizigers, vakantiegangers, zakenmensen en de meest uiteenlopende feestelijke gebeurtenissen.

't Oal Kroegie

't Oal Kroegie

't Oal Kroegie is een eetcafé op het dorpsplein van Bourtange. Buiten een groot terras met zicht op het dorpsplein, oude gerestaureerde huizen, een paar winkeltjes en oude bomen. Binnen een kroeg als vroeger. Een bar en een paar eettafels. Sfeervol met leuke accessoires. Bediening vriendelijk. De drankjes zeer betaalbaar en een kleine kaart met redelijke prijzen.

Hotel Termunterzijl

Hotel Termunterzijl

Dit hotel, gebouwd in een stijl die past bij oude Groningse herenhuizen, is niet alleen aantrekkelijk om te overnachten. Er is ook veel aandacht voor een hoogwaardige keuken, prachtige kamers en een prachtig uitzicht. Bovendien zijn er fietsen te huur, zodat men vanuit het hotel per fiets de omgeving kan ontdekken. Ligt op 30 autominuten afstand van Groningen.

`t Backhuys in Winschoten

`t Backhuys in Winschoten

Streekproducten gekoppeld aan fijne gerechten en slowcooking, de Franse ambachtelijke kookwijze neemt je mee naar vroeger toen puur heel gewoon was omdat men alles zelf maakte. Een methodiek die bij `t Bakhuys gehanteerd wordt, met een knipoog naar de Groninger keuken aangevuld met Duitse invloeden op maar 10 km van Emslandermeer!

Gasterij Natuurlijk Smeerling

Gasterij Natuurlijk Smeerling

Natuurlijk genieten bij Gasterij Natuurlijk Smeerling gesitueerd in een geheel gerestaureerde Saksische boerderij in het Dal van de Ruiten Aa. Hier vindt u een heerlijke ambachtelijke keuken met mooie producten uit de tuin en de streek. Prachtige locatie om te lunchen en te borrelen maar ook voor een diner. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.

Café-restaurant `s Lands Huys in Bourtange

Café-restaurant `s Lands Huys in Bourtange

In vroeger eeuwen was `s Lands Huys het administratieve hart van de vesting en tevens een comfortabele logement voor doortrekkende officieren. Het gereconstrueerde pand is nu ingericht als gezellig café-restaurant en biedt o.a. uitstekende mogelijkheden voor het ontvangen van gezelschappen tot ca. 150 personen. Zie `s Lands Huys.

Herberg Sellingen

Herberg Sellingen

Mooi verbouwde boerderij, zeer vriendelijke ontvangst en bediening, traditionele gerechten met grote porties, 8 km van het park, cosy sfeer. U vindt dit restaurant in de voormalige stallen van een 115 jaar oude boerderij. Het authentieke karakter van de boerderij ziet u nog steeds terug in het restaurant waar de oude gebinten zichtbaar zijn. U kunt hier genieten van een heerlijke en betaalbare lunch of diner.

Restaurant De Staakenborgh

Restaurant De Staakenborgh

Loop eens binnen en neem plaats in ons kindvriendelijke restaurant in Bourtange. Ieder gezelschap met ieder budget vindt op onze kaart wel iets waarvan het water in de mond loopt. Alles wordt met zorg samengesteld en bereid. De kinderen kunnen zich op de speelzolder vermaken met houten spellen en ander speelgoed. Met lekker weer is het ook heerlijk toeven op het terras.

Restaurant De Piekenier

Restaurant De Piekenier

De Piekenier is gelegen in het centrum van het pittoreske dorpje Oudeschans. Het Kunsthuis en het Vestingmuseum zijn samen met de oude Smederij een trekpleister. De omgeving biedt u voorts vele wandel- en fietsroutes in de natuur van Westerwolde.

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: [email protected]
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2022