Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Karperbungalows

Bungalowpark Emslandermeer is dé plek voor uw visvakantie als u wilt karpervissen. Wij bieden een ruim aanbod bungalows met visvlonder/privésteiger aan ons binnenmeer en het kanaal. Onze karperbungalows liggen direct aan het water, zodat u de Groningse natuur en karpervissen kan combineren. Na het vissen kunt u direct ontspannen in een luxe bungalow met alle gemakken van dien. Zo heeft u een karpervakantie nog nooit beleefd!

Wij houden ons karperbestand goed op peil. In 2019, 2020 en 2021 zijn er karpers op grote schaal uitgezet. Ook dit jaar worden er weer karpers uitgezet, zodat u dit visseizoen weer genoeg karpers aan de haak slaat. Emslandermeer: veel hengelplezier, goede visvangst en meer!


- Voor vissen in het kanaal is een gewone vispas voldoende. Voor karpervissen in het binnenmeer is een dagvergunning nodig à € 6,00 voor max. 4 hengels (te koop aan de Laan van Westerwolde 15).
- De plaatselijke gespecialiseerde hengelsportwinkel van Hoorn helpt u graag aan aas en advies. Ook kunt u hier terecht voor de verplichte onthaakmat, schepnet, vispassen, dag- en weekvergunningen. Wilhelminastraat 16. Bekijk meer op de website van vanhoorn-vlagtwedde

Even klaar met vissen of tijd voor een pauze? Al onze huisjes beschikken over luxe wellness mogelijkheden, een buitenspa en/ of een sauna. Op ons park zijn nog vele andere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Boek nu 1 van onze karperbungalows en ontvang 15% korting bij Lot-baits

Lot-baits is kwaliteitsaas voor een gunstige prijs en speciaal ontwikkeld om succesvol mee te zijn op groot water zoals stuwmeren, rivieren en reservoirs.

Let op, de korting geldt niet op afgeprijsde artikelen. Na de boeking, krijgt u een kortingscode van ons toegestuurd.

Bekijk hier het aanbod van onze bungalows

Onze bungalows aan het binnenmeer:

Binnenmeer (afgesloten)

RENNEBORGHUIS WELLNESS COMFORT / 6 PERS.| Met vlonder

Opp. ca. 90 m². Vrijstaand, gelegen aan het binnenmeer, heerlijk om zomers lekker in te spelevaren en te zwemmen. Een vrolijk gezinshuis.

METBROEKHUIS WELLNESS DE LUXE MET BUITENSPA & SAUNA / 8 PERS. | Met vlonder

Opp. ca. 100m². Unieke vrije ligging aan het binnenmeer met veel privacy, centraal gelegen in het park.

WESTERWOLDE PRESTIGE WELLNESS MET BUITENSPA & WATERFIETS / 8 PERS.| Deze luxe bungalow is geheel gerenoveerd (2023)

Oppervlakte ca. 115m². Vrijstaande bungalow met uitbouw gelegen aan het binnenmeer met aanlegsteiger. Mooi centraal in het park gelegen.

VRIESCHEHUIS COMFORT ROYAAL / 6 PERS.| Met gedeelde vlonder

Opp. ca. 115m². Vrijstaand vakantiehuis met grote leefserre. Prachtige ligging aan het binnen/ zwem / speel/ vismeer. Grote tuin, zonnig met voldoende schaduw.

Kanaal-open binnenmeer

LIESKEHUIS FAMILIEHUIS IN BOERDERIJSTIJL WL VIP MET BUITENSPA & FUN YAK (MEI TM SEPT) / 10 PERS. | Met vlonder

Opp. 100m². Vrijstaand familiehuis, gelegen aan een groot zwem-/surfmeer en vis-/vaarwater met buitenspa en Finse sauna.

LETHEHUIS FAMILIEHUIS IN BOERDERIJSTIJL WL VIP MET SAUNA,BUITENSPA & WHALY (MEI TM SEPT) / 12 PERS. | Met vlonder

Opp. 120m². Vrijstaand familiehuis, gelegen aan een groot zwem-/surfmeer en vis-/vaarwater met buitenspa en Finse sauna.

PALLERTSHUIS XXL WELLNESS DE LUXE-VIP MULTI GENERATIE/FAMILIE-HUIS / 24 PERS. | Met vlonder
Opp. 300m². Volledig nieuw gebouwd prachtig mooi familie- vrienden- en multi-generation vakantiehuis met houtgestookte hottub en finse sauna.

Onze bungalows aan het kanaal:

WESTERWOLDE WELLNESS DE LUXE MET BUITENSPA / 7 PERS. | Met vlonder

Opp. 89 m². Halfvrijstaande luxe bungalow met luxe wellness-inrichting met privé buitenspa en een Finse oven-sauna met lichttherapie.

WESTERWOLDE WELLNESS DE LUXE MET HANZESCHOUW (MEI TM SEPT) & BUITENSPA / 7 PERS | Met vlonder

Opp. 89 m². Halfvrijstaande luxe bungalow. Aan de steiger in het kanaal ligt de stoere aluminium Hanzeschouw met 6 pk buitenboordmotor

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2024