Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Vaarroutes

Vaarroutes
Vaarbewaarkaart

Vaarbewaarkaart

De Vaarbewaarkaart is een handige bewaarkaart, gemaakt door "Varen doe je Samen!" en ANWB Waterkampioen. Deze kaart krijgt u ter plaatse en is hieronder als bijlage in PDF te downloaden.

Waterstad Groningen

Waterstad Groningen

De stad Groningen ligt aan een knooppunt van vaarwegen. Met de vele kanalen en diepen en 3 ruime jachthavens is Groningen bij uitstek een waterstad. Groningen verkennen kan op veel manieren. Een blik vanaf het water levert verrassende stadsgezichten op. Met een rondvaart van Rondvaartbedrijf Kool de geschiedenis van Groningen ontdekken en aanleggen bij onder meer het Noordelijk Scheepvaartmuseum is een must. Meer info over Waterstad Groningen.

850 kilometer aan kanoroutes in Groningen

850 kilometer aan kanoroutes in Groningen

Een avontuurlijke kanovakantie kan ook in eigen land! Dicht bij huis zijn de mooiste plekjes te ontdekken bijvoorbeeld de Groninger Maren. Samen met vrienden of het hele gezin op kanotrektocht over de kronkelige watertjes door de provincie. Over een meer en zelfs door de binnenstad van Groningen. Bekijk de verschillende routes op de website van kanoweb.

De Veenvaart

De Veenvaart

Sinds 2013 bestaat er een nieuwe vaarroute door de Drentse en Groninger veenkoloniën. Een prachtig kanaal door o.a. de Hondsrug die Groningen, Drenthe

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2024