Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

Nieuws

Fijn en vertrouwd op vakantie in Corona tijd

Wij doen er alles aan om uw comfortabel en veilig op vakantie te laten gaan, zo maken we in uw bungalow extra schoon o.a. alle contactzaken zoals deurkrukken, lichtknopjes ed.
Ook heeft u een mandje met extra persoonlijke hygiëne-middelen in de bungalow. Indien gewenst kunt u ook contactloos aankomen, wij zorgen dan dat u zonder onze hostess-gastenservice direct kunt aankomen in uw bungalow. (graag aangeven bij boeking). Wij verwelkomen u graag op ons park ook in deze bijzondere tijd.

Ga er lekker op uit met korting!

De kerstvakantie en oud & nieuw staan weer voor de deur. Boek nu voor deze periode uw luxe bungalow met korting! Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

Leuk voor in de agenda; Het westerwolder wandelweekend!

Zaterdag 30 oktober nog geen planning? Ga op pad met een gids! De aquatisch ecoloog van het water- schap wandelt tussen 11.00 en 15.00 uur een aantal keren langs De Ruiten Aa en vertelt onderweg onder meer over de vistrappen. Download hier meer informatie.

in westerwolde hoef je je nooit te vervelen!

De actievelingen kunnen hun energie kwijt, wie juist energie wil opnemen duikt de prachtige natuur in en ontdekkingsreizigers kunnen volop historie en cultuur snuiven. Nieuwsgierig? Kijk hier wat er allemaal te beleven valt!

De herfst is begonnen, tijd voor vakantie!

We laten de nazomer weer achter ons en verwelkomen de kleurrijke herfst! Nog niet weggeweest of wil je juist nog een keer? Boek dan nu 1 van onze luxe bungalows! Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

Geniet van de (lazy) Indian summer in september op ons park

Even lekker lui bijkomen of juist actief bezig zijn met wandelen, fietsen, varen, een historische stad bezoeken of juist even lekker genieten van een heerlijke nazomer? Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

De nieuwe grote 6 persoons waterfiets is in gebruik genomen!

Deze is te vinden bij Lieske en Lethehuis 10 en 12 persoons en bij Grote Stee 12-14 persoons. Lekker genieten en varen op het binnenmeer, hoe leuk is dat!

De zomervakantie staat weer voor de deur!

In de zomervakantie nog even lekker (een weekendje) weg in eigen land? Het kan bij Bungalowpark Emslandermeer. Er zijn nog enkele luxe bungalows beschikbaar, dus wees er snel bij want weg = weg! Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

Er zijn nog luxe bungalows beschikbaar in juli!

Even lekker weg in juli? Er zijn nog luxe bungalows met buitenspa, toerboot en waterfiets beschikbaar! Nu met hoge korting te boeken. Nog net even weg voor de start van de drukte van de zomervakantie? Het kan bij Bungalowpark Emslandermeer. Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

De nieuwe Whaly 450 classic!

Bij Lieske en Lehtehuis zijn de nieuwe Whaly 450 classic beschikbaar! Deze zijn voorzien van buiskap, zonnedek, kussens en uiteraard zwemvesten. Lekker varen op het binnenmeer van de karakteristieke Groningse kanalen? Het kan bij Bungalowpark Emslandermeer Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

Boek met korting tot 35%!

Boek nu voor Hemelvaart & Pinksteren tot 35% korting! Even lekker een lang weekend er op uit? Het kan bij Bungalowpark Emslandermeer. Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

1 mei gaan de sluizen weer open!

1 mei gaan de sluizen weer open in Groningen! We kunnen dan weer lekker varen op de karakteristieke en schilderachtige kanalen in Groningen. Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

Wij zijn gek op het voorjaar!

Boek nu uw bungalow voor de maanden april en mei, en kom genieten van de rust en ruimte die Groningen te bieden heeft. Kies bijvoorbeeld eens voor een leuke wandeltocht of juist iets actievers zoals een fietstocht! Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

Laatste kans! Vroegboekkorting verlengd tot 31 maart 2021: tot 20%

De vroegboekkorting wordt verlengd tot 31 maart 2021: tot 20% korting. Profiteer nog op het randje van de vroegboekkorting! Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows en geniet alvast van de voorpret.

Nieuwe laadpaal voor elektrische auto's

Het Pallertshuis heeft nu de beschikking over een laadpaal voor elektrische auto's, dit is aanvulling op de al bestaande openbare oplaadpaal nabij De Vennen 72.

Wandelen waar Nederland is ontstaan

In het westen van Westerwolde vind je het dorp Wedde. Je kunt daar maar liefst drie routes wandelen! Heb je zin in een langere wandeling? Dan kun je deze routes heel goed combineren.

Lees er hier meer over.

Paasactie! Zoek de eieren en win!

Het is bijna Paasweekend en voor veel mensen is het traditie om leuke activiteiten te doen: brunchen of gezellig met de hele familie paaseitjes zoeken. Maar paaseieren zoeken is niet alleen leuk voor kinderen! Daarom hebben wij speciaal een digitale paaseieren speurtocht klaargezet! Klik hier onder om te lezen hoe u kunt deelnemen! Actie van 2 maart tot en met 31 maart 2021.

Pasen komt er weer aan, wees er snel bij!

Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij Bungalowpark Emslandermeer.

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Vroegboekkorting verlengd tot 15 maart 2021: tot 20%

Boek dus nu uw bungalow in uw favoriete tijdsperiode. Profiteer nu het nog kan van de nog beschikbare ruimte en geniet alvast van de voorpret. De vroegboekkorting is verlengd tot 15 maart en is tot 20%!

Bekijk hier het huidige aanbod. We verwelkomen u graag op ons mooie park.

Boek nu voor de voorjaarsvakantie!

Vakantie in eigen land, omringd door natuur en met alle luxe van dien! Tijdens de krokusvakantie van 2021 kan je op ons park heerlijk genieten. Ben je toe aan ontspanning, een buitenspa en sauna?

Kijk snel bij zoek en boek.

Vroegboekkorting tot 15 februari 2021: tot 20%

De beste wensen voor het nieuwe jaar 2021!
Speciaal voor het nieuwe jaar hebben wij een actie! Boek dus nu uw bungalow in uw favoriete tijdsperiode. Profiteer nu van de nog beschikbare ruimte en en geniet alvast van de voorpret. Mooi vooruitzicht toch? De vroegboekkorting tot 15 februari is wel tot 20%!

We verwelkomen u graag op ons mooie park.

KERST EN OUD & NIEUW, PUUR GENIETEN BIJ BUNGALOWPARK EMSLANDERMEER

Boek nu voor kerst en oud & nieuw uw luxe bungalow! Kom gezellig met familie en/ of vrienden van deze sfeervolle tijd genieten.

Kijk snel bij Zoek en boek

Herfstvakantie! Tijd om even lekker te ontspannen

En dat kan natuurlijk bij Bungalowpark Emslandermeer! Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar! Ook voor grotere families.

Kijk snel bij Zoek en boek

Vroegboekkorting tot 15 februari 2021: tot 20%

Boek nu uw bungalow in uw favoriete tijdsperiode. Profiteer nu van de nog beschikbare ruimte en en geniet alvast van de voorpret. Mooi vooruitzicht toch? De vroegboekkorting tot 15 februari is wel tot 20%!

We verwelkomen u graag op ons mooie park.

Nu ook elektrisch laden mogelijk

Op het park is er inmiddels ook de mogelijkheid om elektrische auto's op te laden. We verwachten binnenkort ook een 2e laadpaal met een dubbele aansluiting. Bekijk bericht

alle bungalows in nederland raken vol, laatste kans

Toch nog even weg tijdens de Pinksteren of in juni? Dit kan in één van onze luxe comfortabele bungalows met buitenspa, vrijstaand in de vrije natuur. Geniet nog snel van onze last-minutes deals want weg = weg! Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar. Bekijk hier de last-minutes

Midgetgolfbaan vernieuwd bij het restaurant Roegh

20 mei a.s. opent restaurant Roegh haar nieuwe midgetgolfbaan. Kom gezellig midgetgolven op de vernieuwde banen (€ 5,- p.p. voor volwassenen en € 4,- voor kinderen) en geniet daarna lekker met een drankje op het terras. Voor de kinderen is er ook nog een gave airtrampoline aanwezig!

Leader project (2017) afgerond!

Op bungalowpark Emslandermeer is met ondersteuning van het leader project (Klik hier voor meer informatie over het leader project) een 24-persoons vakantiehuis gebouwd welke voldoet aan de huidige maatstaven voor vakantiehuizen. Deze is voorzien van nagenoeg alle denkbare luxe die je je maar kunt wensen. Er werd hier in het bijzonder aandacht besteed aan wellness, beleving en duurzaamheid.

De perfecte vakantiewoning om (zodra het weer mogelijk is) met de hele familie te gaan genieten van een gezamenlijke vakantie.

Westerwolde Wandelweekend | Gecanceld

Gecanceld - Het thema voor het Westerwolde Wandelweekend was gauw gevonden. Immers in hetzelfde weekend valt ook het Ruiten Aa kanaal concert van Klaas Spekken. Meer informatie? Download hier het overzicht met alle data en tijden.

Westerwolde Wandelweekend Juni 2020 | Gecanceld

Gecanceld - Dit jaar is alweer de tiende editie van het Westerwolde Wandelweekend. Dit keer vindt het plaats in het weekend van de Midzomernacht. 20 en 21 juni zijn er een drietal routes uitgezet. Meer informatie? Download hier het overzicht met alle data en tijden.

Gezellig samen de pasen vieren

Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij Bungalowpark Emslandermeer.

Ontdek en beleef Westerwolde Maart 2020

Ontdek en beleef Westerwolde in maart. Van zondagmiddagen bij puur Westerwolde of diverse exposities tot tal van culinaire en andere leuke evenementen. Download hier het hele overzicht, en bekijk hier het hele overzicht van de zondagmiddagen bij Puur Westerwolde.

Karpers uitgezet begin dit jaar - 2020

Bungalowpark Emslandermeer is een uitstekende “stek” voor een heerlijke visvakantie. Ook begin dit jaar zijn er weer karpers uitgezet.

Carnavalsweekend en optocht | 25 februari

Het Carnavalsweekend staat weer voor de deur. Kom op 25 februari carnaval vieren en de optocht bekijken in Ter Apel (15 km van het park af). Klik hier voor het hele carnavalsprogramma

Help de zeehondenverzorger | 15 februari t/m 1 maart

Kom langs in Zeehondencentrum Pieterburen en neem een kijkje in het grootste zeehondenziekenhuis van Europa. Dagelijks zorgt een team van zeehondenverzorgers en dierenartsen voor zieke, gewonde of verzwakte zeehonden en jij kunt ze aan het werk zien. Klik hier voor meer informatie

Ontdek en beleef Westerwolde Februari 2020

Ontdek en beleef Westerwolde in februari. Van themamiddagen bij puur Westerwolde of diverse exposities tot tal van culinaire en andere leuke evenementen. Download hier het hele overzicht.

Lastminutekorting december!

Geniet in december van onze mooie bungalows. Boek nu met korting tot wel 50% voor december. Geniet van de natuur en van een heerlijke luxe buitenspa.

  • December tot 23/12 : 50%
  • Kerst : tot 30%
  • Oud en Nieuw : tot 15%
  • 2020 : tot 20%

Ontdek en beleef Westerwolde Januari 2020

Ontdek en beleef Westerwolde in januari. Van midwinterhoornwandeling of Winter-snert wandeling tot tal van culinaire en andere leuke evenementen. Download hier het hele overzicht.

Zoover Award 2018

Hoge waardering/beoordeling gasten

Ons andere park It Wiid heeft een Zoover Silver Award gewonnen! Dankzij de waardering van onze bezoekers met een 8,0 en hun reviews op Zoover. Gasten waarderen onze persoonlijke aandacht enorm, van telefonisch

Genieten in de herfst

Boek nu voor de herfstperiode met korting. Lekker door de bossen wandelen en genieten van de herfstkleuren in het najaar en van een heerlijke luxe buitenspa.

Kerst

Fijne kerstdagen!

We hebben nog een aantal bungalows vrij in de kerstperiode. Lekker met familie de feestdagen doorbrengen in een luxe wellness of comfort bungalow.

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2020