Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Vissen

Vissen

Bungalowpark Emslandermeer is een uitstekende “stek” voor een heerlijke visvakantie. Een groot aantal van onze vakantiebungalows ligt aan het water en heeft een privé vissteiger. De onderstaande foto`s van de karpervangst zijn dan ook allemaal op het park genomen! Voor vissen in het binnenmeer is een dagvergunning nodig à € 6,00 voor max. 4 hengels (te koop aan de Laan van Westerwolde 15).

Voor vissen in het kanaal is een gewone vispas voldoende. In 2019 en 2020 zijn er karpers uitgezet, begin 2021 zijn er ook weer op grote schaal kleine karpers uitgezet, zodat er dit visseizoen veel vis gevangen kan worden. Zo houden we ons karperbestand op peil. De gevarieerde visstand is hiermee weer bovengemiddeld en garandeert een succesvolle visvangst. Ook begin 2022 worden er weer karpers uitgezet. Wij wensen u veel hengelplezier en een goede visvangst.

De plaatselijke gespecialiseerde hengelsportwinkel van Hoorn helpt u graag aan aas en advies. Ook kunt u hier terecht voor de verplichte onthaakmat, schepnet, vispassen, dag- en weekvergunningen. Wilhelminastraat 16, www.vanhoorn-vlagtwedde.nl

Forellen & Karpervijvers

In de omgeving zijn ook diverse forellen- en karpervijvers te vinden. Kijk bijvoorbeeld bij Forelvisvijvers Beek en Bron.

Vijver
Forelvisvijvers Beek en Bron
Niebert
Meer informatie
Forellenvisvijver Camping De Kolk
Midwolda
Meer informatie
Forellenvisserij De Slegge
Ter Apelkanaal
Meer informatie
Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2024