Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Nieuws

Zwembad tijdelijk gesloten

Wegens onderhoudswekzaamheden zal het zwembad gesloten zijn van maandag 15 januari t/m vrijdag 26 januari 2024!

Boek nu voor Kerst - Oud & Nieuw

Kom bij ons genieten met kerst en/of oud en nieuw in een van onze prachtige bungalows! Lekker met de familie er op uit en genieten van de feestdagen.

LET OP: Er is nog beperkte beschikbaarheid!

Klik hier voor de nog beschikbare bungalows.

Kom genieten van de vroege of late zonnestralen!

De originele Duitse strandkorven staat er weer van maart tot en met oktober! Kom heerlijke genieten in onze Lieske en Lethe 10 tot 12 persoons bungalows van de vroege of late zonnestralen in het voorjaar of herfst.

Kijk snel bij Zoek en boek

Boek nu voor de Herfst (vakantie) met tot wel 40% korting!

Ontsnap aan de herfststress in een luxe bungalow omringd door prachtige herfstkleuren. Geniet van wellnessfaciliteiten, buitenactiviteiten en quality time met familie en vrienden. Culinaire hoogstandjes en sfeervolle avonden bij de open haard maken deze herfstvakantie onvergetelijk. Boek nu voor een perfect uitje met dierbaren.

Kijk snel bij Zoek en boek

Kom lekker na zomeren, tot wel 40% korting!

Nog even lekker genieten van de Indian Summer. Nog even lekker er op uit. Nog enkele bungalows beschikbaar tot wel 24 personen. Kom genieten van de rust en de natuur op ons park en in de prachtige natuurgebieden in Groningen. Of geniet van de Welness mogelijkheden die onze bunaglows bieden. Boek nu met kortingen tot wel 40%.

Kijk snel bij zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows

Zomervakantie tot 40% korting!

De zomervakantie staat weer voor de deur! Kom lekker fietsen, wandelen en/of varen in de prachtige natuurgebieden in Groningen. Boek nu voor de zomervakantie tot 40% korting. En geniet van de zomervakantie in eigen land, ook nog enkele grote luxe bungalows tot 24 personen beschikbaar.

Kijk snel bij zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows

tot 40% korting!

Boek nu voor Juni en tot medio Juli en ga even lekker genieten van de rust & ruimte voordat de schoolvakanties beginnen. Profiteer dan ook van de korting tot 40%! Tip: even lekker varen met sloep of boot op het water en bubbelen in de buitenspa? Kortom even helemaal tot rust komen in onze luxe bungalows? We verwelkomen jullie graag!

Kijk snel bij zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows

wij liggen eindelijk weer in het water!

Het vaarseizoen is weer begonnen in Groningen, dat betekend dat we weer lekker kunnen varen met o.a. Whaly en Hanzeschouw. Geniet van de karakteristieke en schilderachtige kanalen in Groningen en het binnenmeer van Emslandermeer. Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

PINKSTEREN EN HEMELVAART, BOEK NU MET KORTING!

Heerlijk genieten met een vakantie in eigen land, het kan bij bungalowpark Emslandermeer! Geniet van de waterrijke omgeving en de prachtige natuur. Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar.

Kijk snel bij zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows

De meivakantie staat weer voor de deur!

Boek nu voor de meivakantie! Ga bijvoorbeeld even lekker weg met het hele gezin. Kom tot rust in onze luxe wellness bungalows of kom genieten van de prachtige natuur!!

Kijk snel bij zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows

Pasen: De stoomtrein rijdt weer!

De stoomtrein gaat weer rijden vanaf 1e paasdag! Duik in het verleden-geschiedenis van de stoomtrein en reis terug in de tijd. Dit is een leuke ervaring, ook met kinderen. Onze tip: Combineer het ritje met de trein, met het Star treinmuseum in Veendam.

Bekijk hier de website voor meer informatie

Kom gezellig samen de Pasen vieren, boek nu met korting!

Pasen = korting! Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij ons!

Kijk snel bij zoek en boek.

Trimbaan langs bungalowpark Emslandermeer

Langs het bungalowpark Emslandermeer is een mooi trimbaan met vele natuurlijke fitness toestellen gemaakt. Lekker op vakantie aan de conditie en gezondheid werken. Kijk hier voor de beschikbare bungalows voor een sportieve vakantie!

Boek nu voor de Krokus-voorjaarsvakantie!

Vakantie in eigen land, omringd door natuur en met alle luxe van dien! Tijdens de krokusvakantie van 2023 kan je op ons park heerlijk genieten. Ben je toe aan ontspanning en wil je genieten van onze wellness faciliteiten, een buitenspa en finse sauna?

Kijk snel bij zoek en boek.

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: [email protected]
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2022