Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Luxe rolstoeltoegankelijke bungalow

Van alle gemakken voorzien

Vakantie vieren in onze bungalow is een feest, ook voor mensen die extra zorg nodig hebben en minder mobiel zijn. Onze 24-persoons luxe vakantiebungalow is tevens zeer rolstoel- en rollatorvriendelijk. Hierdoor is dit huis ideaal wanneer er mensen van uw groep slecht(er) te been zijn. Zo heeft de bungalow twee extra grote parkeerplaatsen direct naast de ingang, is het huis drempelloos en het terras, met mooi vrij uitzicht over de landerijen, is rechtstreeks bereikbaar zonder obstakels.

Ruime parkeerplaatsen

Groot terras

Ruime woonkamer

De gangen op de begane grond zijn extra breed. Op deze benedenverdieping zijn ook een tweetal goed toegankelijke en ruime MIVA-slaapkamers te vinden met verhoogde boxspring. Een van de slaapkamers is zelfs als afzonderlijke studio uitgevoerd, zodat deze ook geschikt is voor eventuele noodzakelijke medische handelingen en/of verzorging. Daarnaast zijn er ook nog 2 slaapkamers op de begane grond met een aangrenzende (gemeenschappelijke) badkamer, die eveneens makkelijk toegankelijk zijn.

Tevens is er een aangepaste extra ruime badkamer aanwezig in de woning. Deze is voorzien van hulpmiddelen als een in hoogte verstelbare douchestoel met handgrepen.

Hierdoor is deze bungalow niet alleen geschikt voor een familievakantie, maar ook ideaal om vanuit de gehandicaptenzorg een midweek te bezoeken.

De bungalow is in de midweken ook zeer geschikt zakelijke en privé arrangementen voor het geven van trainingen, conferenties, cursussen, scrum-sessies, opleidingen, mindfullness-yoga etc, dit alles in een landelijke, stressvrije, weg van de hectiek omgeving. Op verzoek kunnen wij hiervoor ook catering laten organiseren. In combinatie met omliggende bungalows is het maximum 24 personen.

Ruime douche

Ruime badkamer

Slaapkamer begane grond

Douchestoel

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2024