Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Kleurfietsroutes

Kleurfietsroutes

Meerdere fietsroutes voeren u langs het museum stoomgemaal. Blauwe Lint en de Internationale Dollardroute zijn twee routes van het zogenaamde kleurfietsen die u langs het stoomgemaal voeren. Fietsen langs de Ems en de Dollard. Grensoverschrijdend tussen Duitsland en Nederland. Een landschap bepaald door oneindige polders en water. Het Noordzeeklimaat zorgt voor een stevig briesje.

De Internationale Dollard Route komt door kleine dorpjes en havenstadjes Voor genieters zijn de vele culinaire specialiteiten uit de Noordzee een absolute "must".

Op de route komt u langs een aantal bezienswaardigheden, zoals Papenburg. Hier worden nog grote cruiseschepen gebouwd, die over de smalle Ems naar de Noordzee varen.

Route

Papenburg - Leer - Emden - Delfzijl - Winschoten - Papenburg

Lengte: ca. 180 km. Zie de Internationale Dollardroute.

De Blauwe Lint fietsroute

Het Blauwe Lint heeft zogenaamde kleurfietsroutes rond Blauwestad en in de directe omgeving van Blauwestad uitgezet. De fietsroutes sluiten allemaal op elkaar aan en worden aangegeven met gekleurde borden. Ze zijn verkrijgbaar bij de deelnemers van Het Blauwe Lint, herkenbaar aan Het Blauwe Lint logo en bij het Informatiecentrum Blauwe Stad en VVV/ANWB-Winschoten. De Blauwestadroute sluit ook aan op bovengenoemde Internationale Dollard Route. Voor meer info.

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2024