Skip to main content
Beleef méér op Emslandermeer! Vlagtwedde - Zuidoost Groningen
Bungalow advies op maat
038-3856300 | | | | |

Wandelkaart

Wandelroute

Kom wandelen in hét wandelgebied van het noorden! Het charmante Westerwolde is zeer geschikt om te voet te ontdekken. Schitterde natuurgebieden, prachtige beekdalen, verrassende landschappen, sfeervolle dorpen en historische gebouwen. Binnen enkele kilometers maak je een reis van de ijstijd tot het heden. Dat maakt Westerwolde één van de rijkste gebieden van Nederland. Niet voor niets is Westerwolde Nationaal Cultuurhistorisch Landschap en hét wandelgebied van het noorden.

Deelgebieden

Onder Westerwolde vallen de gebieden Blijhamsterbos, De Lethe, Engbert Drenthbos, Noordmee, Hoorndermeeden, Loosterveen, Lyskemeer en Veendiep. Westerwolde is het hele jaar toegankelijk.

Onderstaande kaart geeft een overzicht van het gehele gebied Westerwolde in het zuidoosten van de provincie Groningen. Op de site Wandelen in Westerwolde is de kaart interactief gemaakt. U kunt dan door op de kaart te klikken direct een bepaalde routepagina openen.

Route 12 loopt direct langs het bungalowpark Emslandermeer. Wij zijn sponsor van deze route van de Stichting Wandelen in Westerwolde.

Ga naar het route overzicht

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Emsland Verhuur vof
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2024